EXCLUSIV  Horoscop 30 august. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nu vă cheltuiți și ultima fărâmă de energie!

Pexels / Horoscop 30 august
Pexels / Horoscop 30 august

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Mercur se mută în semnul vostru, însă în continuare în casa a XII-a avem Soarele și avem Marte. Ce vă recomand eu: dacă aveți inițiative, dacă trebuie să munciți mult, munciți, nu zice nimeni, dar să aveți undeva o limită și trebuie să comunicați această limită, pentru că Mercur venind în semnul vostru undeva cu Venus, veți crede că puteți să le faceți pe toate, dar nu o să puteți să le faceți pe toate și nici oamenii din jur nu vă vor ajuta, de aceea e bine să verbalizați și să explicați ce vreți să faceți. Puteți să lăsați și pe celelalte zile ce puteți sau nu puteți face astăzi, mai amânați, nu vp grăbiți. 

Horoscop SCORPION

Venus este în casa a XII-a, Mercur intră acolo, începe o perioadă în care simțiți nevoia să vă izolați. Acum nu înseamnă că veți sta doar acasă, sub masă sau sub pat, cu o pătură în cap și nu o să răspundeți la telefon. Undeva e o nevoie de a vă retrage din zbuciumul acesta cotidian. Avem în casa a XI-a în continuare planete, oamenii o sa vă tragă, să ieșiți, să vorbiți, sau o să aveți de comunicat cu colaboratori, cu parteneri, cu oameni care trebuie să vă ajute să faceți ceva la casă sau la birou. Dar undeva e o nevoie de a vă retrage și de a asista precum simpli spectatori. Mai este un lucru important cu Mercur în casa a XII-a: să verificați informațiile și amintirile. Să nu puneți bază pe ce vă amintiți.  

Horoscop SĂGETĂTOR

Ce să vă zic. Casa a III-a plină, casa a XI-a plină, ce să vă zic? N-o să puteți să închideți gura. Vorbiți, vă distrați, o să comunicați, trimiteți mesaje, chiar și fără rost, doar trimiteți un mesaj, un „ce mai faci”, nu că vă interesează neapărat, dar vreți să comunicați, să ieșiți și să petreceți cu oamenii din jurul vostru. Aveți o frenezie uimitoare indiferent de vârstă și dacă până acum nu te-ai gândit, indiferent de plantele pe care le ai și vârstă, planetele trebuie jucate, trebuie să iei planeta și să te plimbi cu ea, nu să aștepți să îți bage și în traistă.

Horoscop CAPRICORN

Mercur intră în casa a X-a, unde este Venus, Mercur se apropie puțin, dar nu va face conjuncția cu Venus. Dar e o săptămână în care ai putea să fii mai activ la locul de muncă, nu contează de cine zici, contează să zici. Adică nu contează vorbele tale sau cum le pui în aplicare. Dacă zici ceva, oamenii o să se uite la tine și o să te aprobe sau chiar o să îți împărtășească ideea. Trebuie să fii mai activ și apropo, superiorii te vor aprecia pentru chestia asta. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Intrarea lui Mercur în casa a IX-a vă priește și îl avem acolo și pe Venus și aceste planete vor face trigon cu Jupiter și Saturn, cel puțin trigon de semn deocamdată. Avem în continuare în casa a VIII-a Soare și Marte. V-aș atrage atenția legat de cheltuieli, dar să vorbim mai degrabă de energia pe care o aveți în perioada aceasta, chiar dacă pare că o aveți, este undeva sub limită, pentru că nu vreți să se vadă. Dați-vă timp și faceți investigații medicale, dați-vă timp, renunțați la alimentele care nu vă priesc. De multe ori când vorbim despre casa a doua și casa a VIII-a, are legătură foarte mult și cu tranzitul intestinal. Cel puțin așa e o statistică. Casa a II-a e ce băgăm în noi, casa a VIII-a e ce scoatem. Stresul, despre stres este vorba, așa că gândește-te ce puteți face zilele acestea, de la voi plecare ce puteți face. Căutați chestii mici ca să nu consumați mai mult din picătura aia de energie, ci să o mențineți, pentru ca apoi să o creșteți ușor, ușor. 

Horoscop PEȘTI 

Mercur în casa a VIII-a, lângă Venus, vorbim despre bani. Despre banii pe care îi puteți lua prin alții, despre banii partenerului, despre banii negociați și în același timp de banii pe care trebuie să îi dați la evenimente, că sunt nunți sau botezuri. O să înceapă o perioadă în care cheltuielile voastre nu o să fie exact cele pe care vi le propuneți pentru toamna aceasta. Mai apare un botez, mai apare o nuntă, mai apare câte un împrumut, mai apare câte ceva. Consultați bugetul și vedeți unde ați exagerat, ba mai mult, cei care sunt într-o relație să discute cu partenerul despre acest lucru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel