EXCLUSIV  Horoscop 18 august. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Serviciul e serviciu, casa e casă

Pexels
Pexels

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ     

Conjuncția se va petrece la tine în casa a XII-a. Odată că îți atrăgeam atenția și zilele trecute cu un diagnostic grăbit sau poate afli ceva, ai niște simptome, nu te simți bine și tragi o concluzie. Dacă vrei să îți faci rău, cauți pe Google despre simptomele tale sau despre ce ți se întâmplă, nu doar despre sănătate, ci despre absolut orice. Orice căutare făcută la întâmplare sau întrebări puse cuiva nu te ajută cu nimic. Trebuie să afli informații doar de la persoane specializate. 

Horoscop SCORPION

Dacă îți bate un anumit vânt al schimbării și te-ai săturat de anumite persoane din jurul tău, parcă nu le-ai mai vrea atât de implicate în viața ta. Totuși, nu face asta astăzi și mâine. Mai lasă. Mai lasă timpul să treacă, mai vezi ce poți obține de la ele, mai vezi ce te învață, că orice om apărut în viața noastră ne învață niște lucruri și încearcă să comunici cât mai rece. Nu te implica nicăieri astăzi.

Horoscop SĂGETĂTOR    

În primul rând vă atrag atenția din punct de vedere financiar, să nu existe niște cheltuieli aiurea. Și doi la mână, conjuncția respectivă se petrece în casa a X-a. Încă de astăzi, dacă ești șef, încearcă să nu te cerți cu lumea pentru că ai tu o problemă acasă, sau dacă ești pe rolul de subordonat, de asemenea, să nu ai așteptări ca oamenii din jurul tău, fie șefi, fie colegi să te păsuiască doar pentru că ai tu o problemă emoțională, ori acasă sau în familie. Serviciul e serviciu, casa e casă, dacă îți rezolvi problemele bine, dar nu te grăbi să arunci cu vorbe. 

Horoscop CAPRICORN 

Pe tine conjuncția de mâine te va ajuta. Aș fi fericită pentru cei care au restanțe sau pentru cei care au amânat niște examene sau pentru cei care au de luat niște decizii legate de un proces sau de o acțiune legislativă, e o perioadă bună pentru tine. De asemenea, o călătorie, un drum. Nu trebuie să dai examene ca să înveți ceva. Poate te gândești la ce facultate să dai. 

Horoscop VĂRSĂTOR    

Negocierile! Sunteți foarte tăioși. Pe de altă parte, când arătați atât de multă încredere și oamenii cred că blufați, dar nu e cazul. La modul că voi cât să mai dați, cât să mai oferiți. Astăzi vedeți cât de mult trageți de voi. 

Horoscop PEȘTI  

Se apropie conjuncția care se va petrece în casa a VII-a a relațiilor, ceea ce înseamnă că pot exista certuri, nu grave, da îndeajuns încât să vă țină într-o stare de suspans și astăzi și mâine sau să vă provoace rău de tot. De aceea, recomandarea mea este că mai bine să vă pese de dezvoltarea voastră personală: să citiți, să ascultați muzică, să vă uitați la un documentar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel