Herman Berkovits, medicul lui Netanyahu, mesaj cu greutate: Nu aveți dreptul să vă omorâți rudele și bunicii!

Herman Berkovits
Herman Berkovits

Medicul lui Beniamin Netanyahu, Herman Berkovits, le-a transmis tinerilor un mesaj foarte important. 

"Nu trebuie să uităm că vin sărbătorile, aceste sărbători unde se întâlnesc familiile. Nu aveți dreptul să vă omorâți rudele și bunicii. Încercați să-i izolați pe oamenii vârstnici, care sunt cronici, este foarte important ca tinerii să aibă grijă. Mulți sunt asimptomatici sau cu forme ușoare, să nu se apropie de vârstnici. De aceea este foarte importantă izolarea la domiciliu a persoanelor peste 50-60 de ani", a transmis medicul Herman Berkovits la Realitatea Plus. 

Medicul Herman Berkovits a primit în 2017, la inițiativa Gabrielei Firea, titlul de cetatean de onoare al Municipiului București.

"Activitatea intensa a medicului Herman Berkovits, medic specialist pediatru, in sustinerea proiectelor de informare, asistenta si sprijinire a pacientilor, implicarea si devotamentul de care da dovada in meseria pe care a ales sa o slujeasca - il recomanda pentru acordarea acestei distinctii. Recunoasterea internationala este insusi faptul ca detine in mod oficial functia de medic personal al primului-ministru israelian Benjamin Netanyahu", spunea atunci Gabriela Firea.

Herman Berkovits s-a născut la Târgu Lapuș, în județul Maramureș, în 1947 și a urmat cursurile Institutului de Medicină din Cluj-Napoca. Este medic specialist pediatru și conduce propria clinică de medicină pediatrică și generală în Ierusalim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel