Haos în Marea Britanie după revenirea în forță a COVID. FURIE în Anglia, după NOI RESTRICȚII: E un DEZASTRU

Secretarul pe Sănătate din UK, Matt Hancock, se confruntă cu furia parlamentarilor după eșecul testării pentru COVID, în condițiile urmează să anunțe noi restricții pentru nordul Angliei. 

 

 

Sky News transmite că Matt Hancock urmează să anunțe noi restricții legate de socializarea persoanelor din diferite gospodării, în sensul în care aceasta va fi interzisă în nordul Angliei, dar și închiderea restaurantelor și barurilor la ora 22.00, precum și interdicții de călătorie. 

Parlamentarii din Nord-Est acuză că situația din regiune este cauzată de lipsa testelor pentru COVID-19. Kevan Jones, parlamentar laburist, a spus, pentru sursa citată, că ”această decizie se adaugă la modul ridicol în care guvernul a gestionat situația” și, chiar dacă problema din nord-est are nevoie să fie rezolvată pentru că numărul celor infectați a explodat, el subliniază că ”testarea în regiune este un dezastru”. 

Noile restricții se aplică în Newcastle, Northumberland, North Tyneside, South Tyneside, Gateshead, County Durham și Sunderland, după o creștere dramatică a infecțiilor în regiune. 

Printre restricțiile care se iau sunt: doar vizitatorii esențiali vor putea vizita casele de îngrijire; cu excepția călătoriilor esențiale, utilizarea transportului public și car-sharing vor fi descurajare la ore de vârf. 

Se pare că se așteaptă confirmarea de la guvern cu versiunea finală a măsurilor înainte să fie anunțate restricțiile care se vor aplica. În aproximativ două ore este așteptată confirmarea, la ora locală 11:00. 

3991 de cazuri noi au fost înregistrate în Marea Britanie, conform ultimului bilanț. Această cifră vine după ce cazurile au explodat săptămâna trecută, de când britanicii înregistrează aproximativ 3.000 de cazuri pe linie. Și nu e vorba aici de numărul mare de testări, pentru că știm că e un blocaj în testarea britanicilor, în condițiile în care 185.000 de rezultate sunt încă în așteptare. S-a decis, prin urmare, o prioritizare a grupurilor care vor fi testate, o raționalizate a kit-urilor de testare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel