HAOS în Madrid. Profesorii, chemați la un singur centru de testare, toți odată. COADĂ de 1 km! "Îngrozitor!"

COVID-19 face ravagii în Spania, iar profesorii au fost umiliți atunci când au fost chemați să se testeze. 

Numărul cazurilor de COVID-19 a crescut de patru ori în ultima lună, iar o treime dintre acestea sunt doar în zona Madrid. 

Cu toate acestea, cu doar câteva zile înainte de redeschiderea anului școlar, profesorii au fost umiliți, iar Guvernul regional i-a chemat pe toți pentru a fi testați, la un singur centru. De la primele ore ale dimineții, cozile s-au întins pe un kilometru și jumătate, distanța a fost imposibil de menținut, iar în câteva ore centrele au epuizat până și compresele. 

Revoltă între profesori. "Îngrozitor! Oamenii nu respectă!"

Cu toții s-au plâns de proasta organizare și de faptul că au primit solicitarea de a se prezenta la centru cu doar o seară înainte.

"Îngrozitor, foarte proastă organizarea Guvernului Regional din Madrid. Incredibil!", "Problema este că oamenii nu respectă rândul, programarea. Unii au fost chemați la 13 și au intrat la 9, iar cei de la 9 au intrat acum, la 13", "Suntem atât de mulți. Nu poți să chemi toată populația Madridului într-o jumătate de oră!", au spus o parte dintre profesorii aflați la fața locului, revoltați de situație, pentru Știrile TVR.

Autoritățile din Sănătate din Madrid au pus la dispoziție 100 de mii de teste pentru noul an școlar, care ar trebui să înceapă luni, însă redeschiderea noului an școlar stă încă sub semnul întrebării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel