Halep, REACȚIE după ce a fost învinsă la Australian Open

Simona Halep a oferit primele declarații după ce a fost învinsă cu 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, sâmbătă, la Melbourne, în finala turneului Australian Open.

"Nu e uşor să vorbesc acum. Vreau să o felicit pe Caroline, a jucat minunat pe toată durata turneului. Vreau să-l felicit şi pe tatăl ei, ce a făcut pentru ea a fost fantastic. A fost un turneu grozav pentru mine, am dat totul în fiecare meci. Am ajuns din nou într-o finală, dar Caroline a fost mai bună.

Sunt sigură că voi mai avea ocazii de a câştiga, sunt tânără şi am mulţi ani înainte. E păcat că nu am făcut marele pas a treia oară, poate a patra oară va fi cu noroc. A fost minunat, am avut parte de susţinere în toată lumea şi sper ca anul viitor să ne revedem în aceeaşi fază", a declarat Simona Halep.

[citeste si]

Simona Halep, rezultat meci

Simona Halep, numărul unu mondial, a fost învinsă cu 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, sâmbătă, la Melbourne, în finala turneului Australian Open.

Halep (26 de ani) a ratat pentru a treia oară cucerirea unui titlu de Mare Şlem, după ce a pierdut două finale la Roland Garros, în 2014 şi 2017. Wozniacki (27 ani), care de luni va fi din nou numărul unu mondial, după o pauză mai lungă de şase ani, cucereşte primul său Grand Slam, la a treia finală jucată (a pierdut la US Open în 2009 şi 2014).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel