Mesajul tatălui Simonei Halep: "Wozniacki a avut mai mult NOROC astăzi"

"Caroline a fost mai bună decât mine, dar cu siguranţă voi lupta, am mulţi ani în faţă şi sper că voi avea o nouă şansă ca aceasta de azi”, a declarat Halep după finala pierdută în trei seturi în faţa danezei Caroline Wozniacki.

La rândul său, tatăl sportivei, Stere Halep a comentat și el meciul greu pe care l-a disputat fiica sa sâmbătă la Melbourne.

"A fost un meci dramatic, dar frumos. Îi multumesc mult Domnului Dumnezeu că Simona e sănătoasa, că meciuri și turnee vor fi foarte multe în tot timpul anului. Și e timp să câștige și un Grand Slam, chiar și două. Wozniacki a avut mai mult noroc astăzi."

"Bravo ei, o felicit, pentru că și ea de multi ani se chinuie să câștige un Grand Slam. Dacă a învins-o pe Simona inseamnă că a meritat acest trofeu. Am vorbit cu Simona în această perioadă, sigur. I-am spus să joace de plăcere ca să poată să termine meciul cum trebuie și să fie sănătoasă Simonei i-a dat de furcă glezna accidentata și astăzi, ca pe tot parcursul turneului. Într-o săptămână, 10 zile, în maxim două săptămâni își va reveni complet cu glezna. Cu siguranță Simona, va reuși să câștige. Sperăm să fie bine din punct de vedere fizic și atunci totul va decurge frumos. Roland Garosul este turneul ei preferat, jocul pe zgură", a spus tatăl Simonei Halep pentru Evenimentul Zilei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel