Ilie Năstase, reacţie Halep-Wozniacki, finala Australian Open

Primul numărul 1 mondial la tenis, Ilie Năstase a declarat, după finala pierdută de Halep la Australian Open 2018, că "noi suntem mai supăraţi decât ea".

"Noi spunem că a dat peste o jucătoare care dă mereu mingea înapoi şi asta cred că s-a văzut din primul set. Dar, Simona nu trebuie să fie supărată, eu cred că noi suntem mai supăraţi decât ea!" a spus fostul mare tenismen Ilie Năstase, la Realitatea Tv.

"Ea ştie că viaţa e făcută din înfrângeri şi victorii. Aşa că trebuie să-i dea mai departe! Eu cred că ea are cea mai mare şansă ca ea să ia Roland Garros-ul, anul acesta. Şi nu trebuie să pună presiune! Cum a făcut cu numărul unu! A zis: când o să fie, o să fie. Şi a fost anul trecut. Ea ştie ce are de făcut. Nu trebuie să punem presiune!" a mai comentat Ilie Năstase.

Legat de faptul că Simona Halep ar putea fi afectată psihologic după această înfrângere, Năstase a precizat că "Eu cred că dacă punem în balanţă ceea ce s-a întâmplat de la începutul turneului, ţinând cont şi de accidentarea pe care a avut-o, dar câştigând luptând din greu cele 2 meciuri grele... putem spune că a jucat într-un picior şi a făcut eforturi extraordinare să joace de peste 3 ore... nu trebuie să fie supărată. O să-i dau şi eu un mesaj de încurajare. O să doară puţin şi-o să o ia de la capăt!".

[citeste si]

Halep (26 de ani) a ratat pentru a treia oară cucerirea unui titlu de Mare Şlem, după ce a pierdut două finale la Roland Garros, în 2014 şi 2017. Wozniacki (27 ani), care de luni va fi din nou numărul unu mondial, după o pauză mai lungă de şase ani, cucereşte primul său Grand Slam, la a treia finală jucată (a pierdut la US Open în 2009 şi 2014). Halep va pierde locul 1 mondial pe care îl ocupa din data de 9 octombrie (16 săptămâni consecutive). Wozniacki a primit un cec de 4 milioane de dolari australieni şi 2.000 de puncte WTA pentru victoria sa, în timp ce Halep a fost recompensată cu 2 milioane de dolari şi 1.300 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel