Ilie Năstase, reacţie Halep-Wozniacki, finala Australian Open

Primul numărul 1 mondial la tenis, Ilie Năstase a declarat, după finala pierdută de Halep la Australian Open 2018, că "noi suntem mai supăraţi decât ea".

"Noi spunem că a dat peste o jucătoare care dă mereu mingea înapoi şi asta cred că s-a văzut din primul set. Dar, Simona nu trebuie să fie supărată, eu cred că noi suntem mai supăraţi decât ea!" a spus fostul mare tenismen Ilie Năstase, la Realitatea Tv.

"Ea ştie că viaţa e făcută din înfrângeri şi victorii. Aşa că trebuie să-i dea mai departe! Eu cred că ea are cea mai mare şansă ca ea să ia Roland Garros-ul, anul acesta. Şi nu trebuie să pună presiune! Cum a făcut cu numărul unu! A zis: când o să fie, o să fie. Şi a fost anul trecut. Ea ştie ce are de făcut. Nu trebuie să punem presiune!" a mai comentat Ilie Năstase.

Legat de faptul că Simona Halep ar putea fi afectată psihologic după această înfrângere, Năstase a precizat că "Eu cred că dacă punem în balanţă ceea ce s-a întâmplat de la începutul turneului, ţinând cont şi de accidentarea pe care a avut-o, dar câştigând luptând din greu cele 2 meciuri grele... putem spune că a jucat într-un picior şi a făcut eforturi extraordinare să joace de peste 3 ore... nu trebuie să fie supărată. O să-i dau şi eu un mesaj de încurajare. O să doară puţin şi-o să o ia de la capăt!".

[citeste si]

Halep (26 de ani) a ratat pentru a treia oară cucerirea unui titlu de Mare Şlem, după ce a pierdut două finale la Roland Garros, în 2014 şi 2017. Wozniacki (27 ani), care de luni va fi din nou numărul unu mondial, după o pauză mai lungă de şase ani, cucereşte primul său Grand Slam, la a treia finală jucată (a pierdut la US Open în 2009 şi 2014). Halep va pierde locul 1 mondial pe care îl ocupa din data de 9 octombrie (16 săptămâni consecutive). Wozniacki a primit un cec de 4 milioane de dolari australieni şi 2.000 de puncte WTA pentru victoria sa, în timp ce Halep a fost recompensată cu 2 milioane de dolari şi 1.300 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel