Halep, comentariu la o postare a lui Ianis Hagi. Ce i-a scris Simona

Simona Halep i-a comentat lui Ianis Hagi la o postare pe o rețea de socializare.

Ianis Hagi a avut parte de o surpriză plăcută în această seară, Simona Halep comentându-i la una dintre fotografiile postate de acesta pe Instagram.

Jucătorul revenit de la Fiorentina a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care celebra golul reușit în meciul de luni seara cu FC Botoșani, 2-1, alături de mesjaul: "Mult a fost, puțin a rămas. Încă un pas spre play-off".

La scurt timp de la publicarea fotografiei, Simona Halep i-a lăsat acestuia un comentariu. "Baftă multă, Ianis!", a scris jucătoarea care începând cu 26 februarie va reveni pe primul loc în clasamentul WTA, scrie GSP.

[citeste si]

Iasi Hagi a revenit la Viitorul în această iarnă. Mijlocașul care a fost cumpărat de Fiorentina, nu s-a adaptat în Italia unde nu a reușit să evolueze decât câteva minute pentru prima echipă, cu toate că a avut evoluții bune pentru echipa secundă. 

Revenirea lui Ianis Hagi în țară a născut un scandal între Gică Hagi și Fiorentina, fostul mare internațional a acuzat clubul italian că nu i-a dat suficiente șanse fiului său, motivul fiind că este român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel