GROAZNIC! Rezultatul la Covid a venit după ce i-a murit tatăl: ”Cum e posibil așa ceva???”

Adrian Păşcuţă transmite un mesaj emoţionant după ce tatăl său a murit în aşteptarea rezultatului la testul pentru Covid-19.

Adrian Pășcuță, director al Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Timișoara a povestit pe Facebook drama prin care a trecut zilele trecute, când tatăl său s-a stins din viaţă în "zona galbenă" din spital, în aşteptarea celui de-al doilea test pentru depistarea infecţiei cu coronavirus. Test al cărui rezultat a venit prea târziu, după ce tatăl său a murit.

"Mulțumesc tuturor prietenilor care ne-au transmis mesaje în aceste momente triste și îmi cer scuze că nu am putut răspunde tuturor (au fost câteva sute de sms-uri și mesaje pe whatsapp și messenger). Deși știm că moartea este inevitabilă, durerea pricinuită de pierderea unui om drag este foarte intensă.

Cei care doresc să își ia rămas bun de la tatăl meu o pot face astăzi începând cu ora 17 la capela cimitirului din Dumbrăvița sau mâine în Timișoara la cimitirul din strada Mătăsarilor, acolo unde va fi înmormântat (la ora 15 ). Având în vedere situația specială în care ne aflăm nu vom organiza o înmormântare clasică și ne vom asigura că respectăm prevederile legale evitând aglomerația și păstrând distanțele prevăzute de lege.

PS - luni seară au venit și rezultatele probelor recoltate vineri dimineață. Ambele rezultate sunt negative. Mult prea târziu pentru a se mai putea face ceva, tatăl meu decedând luni dimineață", a scris Adrian Păşcuţă pe pagina sa de Facebook.

Anterior, el relatase:


”Uneori un minut poate fi decisiv pentru a salva o viață. Joi l-am internat pe tatăl meu la Spitalul Municipal. I-a fost recoltată prima probă pentru testul COVID și a fost transferat la Spitalul Județean. Vineri dimineață a venit rezultatul negativ și i-a fost recoltată a doua probă. Deși starea sa era extrem de gravă și necesita intervenții și tratamente complexe, procedurile prevăd că până când vine cel de-al doilea rezultat pacienții să fie păstrați în zona galbenă. Au trecut 75 de ore de atunci. Tatăl meu a decedat. Tot în zona galbenă ... Proba preluată vineri dimineață încă nu este nici acum analizată!!!!


75 de ore și nici un răspuns! Cum este posibil așa ceva?????????? Îmi pare foarte rău să o spun, dar oamenii mor cu zile.


Știu că o mulțime de doctori s-au dat peste cap și au făcut tot ce era omenește posibil în condițiile date. Am tot respectul pentru acești oameni, pentru munca și dedicarea lor. Știu riscurile la care se expun și eforturile (uneori supraomenești) pe care le fac.


Știu însă și persoane care nu au ce căuta în sistemul medical, persoane care își bat joc de viața noastră și de munca propriilor colegi.


Și rămâne o întrebare: câte ore sunt necesare în Timișoara pentru a afla rezultatele testului COVID în cazul unui pacient aflat în situație critică???


Update: citesc în presă că nu există întârzieri si rezultatele se dau zilnic. Doar in cazul tatălui meu s-a întârziat? Am nevoie de niște explicații și le voi obține!”

 

Despre ce s-a întâmplat cu tatăl său, Adrian Păşcuţă a povestit aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel