EXCLUSIV  Ioan Sîrbu: Asta e cea mai mare greşeală medicală din pandemie. NU SUNT OMOLOGATE

imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ

Ioan Sîrbu, candidatul Pro România la Primăria Capitalei, a oferit un interviu exploziv pentru DC NEWS. Care e cea mai mare greșeală pe care au făcut-o medicii și autoritățile din România în pandemie.

"Știți ce mă doare cel mai tare? Faptul că unii colegi de-ai noștri, medici, iau o muzică proastă de la Guvern sau chiar de la premier, care ne spune cum să purtăm masca, când și cum să ne spălăm pe mâni, practic recomandări medicale...pe el nu-l putem acuza de malpraxis, că nu e medic, dar pe colegii noștri da. Iau o muzică proastă de la Guvern și o cântă la mandolină pe la diverse televiziuni, ceea ce nu este corect.

Greșeala a pornit de la netestarea în masă a populației. Trebuie să ai cunoștință care este nivelul răspândirii bolii în populație și lucrul acest anu putea fi făcut decât într-un mod responsabil și organizat. Astăzi, există neîncrederea și incertitudinea în rezultatele pe care ni le comunică. Aceste rezultate derivă din faptul că aparatele pe care se face testare nu sunt omologate și presupun că știți asta și au erori foarte mari", a declarat Ioan Sîrbu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel