Vacanță în GRECIA. Ministrul grec: ”Vrem să vină oamenii”. Ce condiții impune

Grecia ar putea face teste de coronavirus înainte ca turiștii să intre în țară. De altfel, autoritățile se pregătesc pentru a-i primi pe turiști în siguranță. 

Călătorii vor fi bineveniți să viziteze Grecia în această vară, dar regulile de distanțare socială vor rămâne în vigoare pentru a-i feri pe oameni în siguranță de coronavirus, a declarat ministrul grec al turismului, Harry Theocharis, scrie CNN. 

”Vrem să vină oamenii în Grecia”, a spus el pentru BBC Radio. ”Desigur, vom lua măsuri de precauție în ceea ce privește cerințele înainte de a călători, dar și în ceea ce privește modul în care călătorim, modul în care stăm. Se vor aplica reguli de distanțare socială.”

Theocharis a spus că Grecia a salutat turiștii de mai bine de 50 de ani și că ”vrem să continuăm să arătăm ospitalitatea pentru care suntem foarte cunoscuți”.

Măsuri stricte de precauție 

El a adăugat că turiștii ar trebui să se simtă în siguranță în Grecia, deoarece țara ar lua măsuri de precauție stricte.

„Grecia este o țară sigură și în multe cazuri mult mai sigură, îmi pare rău să o spun, decât propria ta țară", a spus el pentru BBC, televiziunea publică din Marea Britanie. 

”Este foarte probabil să avem anumite cerințe înainte de a călători”, a spus el, referindu-se la sugestia că turiștii ar putea avea nevoie să facă un test de coronavirus înainte de a intra în Grecia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel