Vacanță în GRECIA. Ministrul grec: ”Vrem să vină oamenii”. Ce condiții impune

Grecia ar putea face teste de coronavirus înainte ca turiștii să intre în țară. De altfel, autoritățile se pregătesc pentru a-i primi pe turiști în siguranță. 

Călătorii vor fi bineveniți să viziteze Grecia în această vară, dar regulile de distanțare socială vor rămâne în vigoare pentru a-i feri pe oameni în siguranță de coronavirus, a declarat ministrul grec al turismului, Harry Theocharis, scrie CNN. 

”Vrem să vină oamenii în Grecia”, a spus el pentru BBC Radio. ”Desigur, vom lua măsuri de precauție în ceea ce privește cerințele înainte de a călători, dar și în ceea ce privește modul în care călătorim, modul în care stăm. Se vor aplica reguli de distanțare socială.”

Theocharis a spus că Grecia a salutat turiștii de mai bine de 50 de ani și că ”vrem să continuăm să arătăm ospitalitatea pentru care suntem foarte cunoscuți”.

Măsuri stricte de precauție 

El a adăugat că turiștii ar trebui să se simtă în siguranță în Grecia, deoarece țara ar lua măsuri de precauție stricte.

„Grecia este o țară sigură și în multe cazuri mult mai sigură, îmi pare rău să o spun, decât propria ta țară", a spus el pentru BBC, televiziunea publică din Marea Britanie. 

”Este foarte probabil să avem anumite cerințe înainte de a călători”, a spus el, referindu-se la sugestia că turiștii ar putea avea nevoie să facă un test de coronavirus înainte de a intra în Grecia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel