Grecia prelungește carantina. Turiștii vor sta ȘAPTE zile în IZOLARE

Grecia extinde perioada de lockdown cu încă o săptămână. 

Carantina din Grecia va fi extinsă cu 7 zile. Trebuia să se încheie în 11 ianuarie, dar va fi prelungită până în 18 ianuarie 2021, conform Greek City Times

Activitățile comerciale sunt suspendate ca și până acum în Grecia, astfel că rămân închise toate magazine neesențiale, saloanele, dar și bisericile. Pescuitul și vânatul ca hobby sunt interzise. 

Pentru a ieși din case, grecii trebuie să dea un SMS către 13033. Folosirea măștii este obligatorie în afara domiciliului. 

Conform sursei citate, Grecia a înregistrat vineri 721 de cazuri noi de coronavirus, cu 211 mai mult decât joi, când a înregistrat 510 cazuri. 

Test PCR, test rapid plus izolare 7 zile pentru cetățenii care intră în Grecia

Orice pasager care intră în Grecia cu avionul va sta 7 zile în carantină obligatoriu. Măsura se aplică până în 21 ianuarie 2021. Pasagerii vor fi testați cu teste rapide la intrarea în țară. În același timp, este cerut un test PCR făcut cu 72 de ore înainte de aterizare. Cetățenii care vin din Anglia vor ieși din carantina de 7 zile doar dacă după acea săptămână au un test COVID-19 negativ. Până în 21 ianuarie a fost extinsă și interdicția de intrare din Turcia și Catalonia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel