Google sfătuiește toți angajații săi din America de Nord să lucreze de acasă

Google și-a informat toți angajații din America de Nord în legătură cu coronavirusul și i-a sfătuit să lucreze de acasă până pe cel puțin 10 aprilie, a transmis compania.

Google și-a informat toți angajații din America de Nord în legătură cu coronavirusul și i-a sfătuit să lucreze de acasă până pe cel puțin 10 aprilie, a transmis compania, conform The Verge. Google a mai informat personalul din San Francisco, Dublin și Seattle să lucreze de acasă, în ultima săptămână.

Birourile Google vor rămâne deschise pentru angajați, în cazul în care trebuie să fie prezenți fizic pentru a-și practica slujba. CEO-ul companiei, Sundar Pichai, a rugat oamenii să „contribuie" la distanțarea socială, într-un mesaj pe Twitter.

Alte companii au luat decizii similare

Duminică, CEO-ul Apple, Tim Cook, și-a încurajat angajații de la câteva birouri globale să lucreze de la distanță „dacă serviciul o permite", în perioada 9-13 martie. Până la finalul săptămânii, Apple, Facebook, Microsoft și multe alte companii de tehnologie și-au rugat personalul din Bay Area și Seattle să lucreze de acasă.

Google a mai transmis că personalul său din toată lumea va primi concediu medical plătit în cazul situațiilor legate de COVID-19, cu ajutorul unui fond anunțat chiar astăzi. „Acest fond înseamnă că membrii din forța noastră de muncă extinsă vor fi compensați pentru ore lucrătoare normale" dacă au simptomele COVID-19 sau sunt în carantină, a transmis compania într-o postare pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel