GOD GALBEN de ceață, ninsori, viscol și ploaie. Vezi cum va fi vremea

viscol-5
viscol-5

După o perioadă în care a nins în toată țara și totul a înghețat la temperaturi care au scăzut mult sub zero grade, meteorologii au emis din nou avertizări de vremea rea.

Pentru sâmbătă dimineață, meteorologii au emis avertizare de cod galben de ceață pentru județele Ialomiţa şi Călăraşi. Conform ANM, drumurile naţionale din cele două judeţe şi autostrada Bucureşti-Constanţa (A2)vor fi afectate până la ora 11.30. Vizibilitatea va fi sub 200 de metri, iar în unele părți poate scădea până sub 20 de metri.

Sâmbătă seară nu vom mai avea ceață, însă apar precipitațiile. Directorul general al ANM, Ion Sandu, a anunţat, vineri seară, la comandamentul de iarnă de la MAI, că va fi emisă o atenţionare cod galben de precipitaţii, valabilă de sâmbătă seară până luni dimineaţă. Cantităţi însemnate de ploaie vor cădea în Banat şi în Crişana. La munte, în Moldova şi în centrul ţării va fi viscol.

Sandu a mai spus că în București și în Dobrogea va ploua.

în Maramureş ar putea fi lapoviţă, în timp ce în centrul ţării, în Moldova şi la munte va fi viscol.

"În centrul ţării, la munte şi în Moldova de mâine seară, mâine noapte va fi viscol. Avertizarea începe mâine seară şi se termină luni dimineaţă", a precizat Sandu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel