Tottenham pierde din nou iar Drăgușin ajunge la șase meciuri consecutive în care nu joacă. Antrenorul lui Spurs își explică decizia

Tottenham a pierdut 4-2 la Liverpool iar Radu Drăgușin a ajuns la al șaselea meci consecutiv în care nu joacă niciun minut.

Fanii lui Spurs ar fi vrut ca antrenorul să îl treacă pe Van de Ven fundaș stânga, iar românul să joace în centru, alături de Romero. 

Ange Postecoglou și-a apărat decizia de a-l juca pe Emerson fundaș stânga, scrie Digi Sport.

Australianul l-a folosit tot pe Emerson în flancul stâng, deși brazilianul jucase foarte slab în meciul precedent, cu Chelsea, scor 0-2.

Acum, după meciul de pe Anfield, Postecoglou a spus că n-a avut de ales, lăsând de înțeles că varianta cerută de fani nici măcar n-a fost luată în calcul. 

"L-am jucat în afara poziției (n.r. Emerson e fundaș dreapta) și cam așa a mers tot sezonul nostru. Oricând am avut accidentări, au fost în aceeași zonă a terenului. Ambii noștri fundași laterali sunt out și l-am forțat acolo.

Nu e grozav pentru el și a jucat împotriva unui jucător destul de bun, Salah. Din nou, e o problemă pe care trebuie să o rezolvăm", a spus Postecoglou, citat de presa britanică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel