Glumă PROASTĂ despre antidotul alimentar pentru COVID - 19. Românii au picat în plasă

Pe rețele sociale circulă niște sfaturi date de cercetătorul Ni jiao shen me minzi privind lupta cu COVID - 19, noul coronavirus.

În mesajul care circulă pe Facebook se spune că expertul acum riscă arestarea pentru că a dezvăluit adevărul despre COVID - 19.

”Bună, sunt Jiào Shenme Minzi din China, cercetător al Facultății de Științe Medicale, Universitatea din Zanjan. Virusul Corona ajunge în orice țară mai devreme sau mai târziu, nu există nici o îndoială că multe țări nu au kituri sau echipamente de diagnostic.

Vă rugăm să utilizați cât mai multă vitamina C naturală pentru a consolida sistemul imunitar. Nu vă faceți griji, este un simplu virus de care puteți scăpa. Din păcate, virusul nu conține în prezent vaccinuri și tratamente specifice din cauza mutației genetice care au făcut-o foarte periculoasă.

Această boală pare a fi cauzată de fuziunea genei într-un șarpe și un liliac și a dobândit capacitatea de a infecta mamiferele, inclusiv oamenii. Este important să vă mențineți calmul și să transmiteți acest mesaj. Profesorul Chen Horin, CEO al Spitalului Militar din Beijing, a declarat: „Feliile de lămâie într-o cană de apă fierbinte vă pot salva viața".

Chiar dacă lucrați, ar trebui să aruncați o privire la acest mesaj și să le transmiteți altora! Lamaia fierbinte poate ucide proliferarea acestui virus în corpurile noastre! Lamaie taiata in trei parti si pusa intr-o cana, apoi toarna apa fierbinte si transforma-o in (apa alcalina), consumand-o in fiecare zi va ajuta cu siguranta impotriva proliferarii acestui virus. Lămâile calde pot avea același efect benefic ca medicamentele. Tratamentul cu acest extract distruge virusul și se vindecă de această gripă În plus, acizii și acidul carboxilic din sucul de lămâie pot regla hipertensiunea, protejează arterele înguste, reglează circulația sângelui și reduc coagularea sângelui. După citire, spuneți cuiva și transferați-o persoanei pe care o iubiți și aveți grijă de sănătatea personală. Sfat: profesorul Chen Horin observă că oricine primește acest mesaj este cel puțin garantat să salveze viața cuiva ... Mi-am făcut treaba și sper că mă poți ajuta și eu să o dezvolt".

Aceste rânduri distribuite pe Facebook nu reprezintă doar un fake news, ci și o glumă proastă. De ce? Pentru că numele așa-zisului cercetător - ”Ni jiao shen me minzi” nici nu există... înseamnă, în limba chineză: ”Pe tine cum te cheamă?”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel