Ghiță, achitat. Savaliuc: Vânat ca un animal

Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost achitat de ÎCCJ. Jurnalistul Răzvan Savaliuc susține că a fost vorba despre o vânătoare ale cărei cauze încă nu se cunosc încă.

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis, astăzi, achitarea lui Sebastian Ghiță pentru toate capetele de acuzare, ridicarea sechestrului pus pe bunurile lui şi restituirea cauţiunii de 54 milioane lei. În urma acestei decizii, jurnalistul Răzvan Savaliuc a declarat că există încă o necunoscută.

Dosar, început de Negulescu

"Se dovedește, în acest caz, că fostul deputat Sebastian Ghiță a fost vânat ca un animal de către unitatea de elită a DNA și de DNA în general, după ce acesta a avut o contribuție covârșitoare în nominalizarea la șefia DNA a Laurei Codruța Kovesi. Ce i-au făcut pe cei de la vârful DNA să îl vâneze pe acest om în așa hal, nu știm, dar sper să aflăm înjtr-o zi cum s-a plănuit toată această vânătoare concertată în cadrul căreia băieții de la Ploiești, de la DNA, nu s-au dat în lături nici să-și distrugă fostul lor șef. Acest dosar a fost început de vestitul procuror Mircea Negulescu care a lucrat la Parchetul Curții de Apel Ploiești și în acest dosar a fost distrus, dar iată că omul a fost achitat acum, fostul procuror general al Parchetului Curții de Apel Ploiști, șeful lui Negulescu, Liviu Tudose", a declarat Răzvan Savaliuc la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel