EXCLUSIV  Germania vs. România, în războiul cu noul Coronavirus. ”Au CĂLCAT în PICIOARE pe oricine. Așa ceva nu s-a mai întâmplat”

Semnal puternic de alarmă din sistemul medical. Diferența majoră dintre Germania și România. Distanța e incalculabilă, atrage atenția dr.  Adrian Wiener. 

”Unele dintre cele mai puternice sisteme de sănătate din lume și-au creat branduri de comunicare în ceea ce privește sănătatea publică. Uitați-vă la Germania și la răspunsul societății germane în ceea ce privește recomandările medicale referitoare la COVID-19. Acolo, succesul german din această bătălie cu COVID-19, în mare parte, provine din încrederea cetățeanului de rând în autoritatea medicală din Germania. Uitați-vă la noi care este reacția față de autoritatea medicală în ceea ce privește respectarea carantinării, a autoizolării, măsurilor minimale. Distanța e incalculabilă.

Trebuie să ne creăm un brand de comunicare medical care să nu fie decredibilizat așa de ușor, așa cum am văzut în ceea ce privește antivacciniștii care efectiv au călcat în picioare pe oricine a îndrăznit să aibă o poziție pro-vaccinare de-a lungul timpului, pe toate canalele i-au decredibilizat, în toate chipurile posibile. Așa ceva nu cred că s-a mai întâmplat într-o altă țară din Europa de Vest sau din SUA, în care autoritatea medicală din acea țară să fie efectiv umilită permanent” a subliniat dr. Adrian Wiener, în cadrul dezbaterii organizate de DCMedia Group - "Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile". 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel