EXCLUSIV  Genial! Orice pune o zodie în practică, ACUM, e de viitor!

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu, astrolog, are cel mai important mesaj pentru o zodie!

„Odată cu conjuncția Mercur - Marte în Casa 10, din data de 19 august, nu vă mai înțelegeți cu nimeni, nici cu partenerii, nici cu șefii. Aveți o nevoie interioară de la a spune tuturor ce credeți. Aveți curaj, dar în același timp sunteți și acizi. Pot fi și câștiguri și pierderi.

Indiferent de vârsta pe care o aveți, este o perioadă minunată să învățați sau să aplicați ceea ce ați învățat deja. Orice puneți în practică, în această perioadă, este de viitor! S-ar putea să vă ducă la un nou job, la o nouă colaborare”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Săgetător și cei cu ascendent în această zodie. 

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile la DCNewsTV:

În 2022, pentru o ZODIE se deschide o „nouă lume”

 

„Mai ții minte ce s-a întâmplat la serviciu în perioada 14 mai-28 iulie 2021? Un eveniment, o colaborare, o discuție cu șeful. Astrele au vrut să te pregătească pentru 2022. Jupiter va tranzita casa carierei, va face o conjuncție cu Neptun pe 12 aprilie, și s-ar putea să te trezești având un loc de muncă la care nu te-ai fi gândit.

Tot în 2022 vei începe să vezi altfel și viața de cuplu. Vă veți schimba optica referitoare la oficializarea relației. Mulți veți dori să oficializați relația, însă se vor înmulți cei care nu vor mai dori să urmeze regulile societății.  

Laitmotivul anului 2022 va fi „următorul pas". În carieră, în relație, în educație. Intrarea lui Jupiter în zona grupurilor și a prietenilor, în perioada 11 mai - 28 octombrie, va aduce noi oameni în viața ta, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. De asemenea, vei avea acces la unele evenimente pe sufletul tău. Dorința de studiu și de a călători se va menține. Dar Saturn vrea să faci lucrurile cu sens. Deci încearcă să nu fii turistul clasic”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cu cu ascendent în această zodie, previziunile fiind valabile pentru anul 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel