Gael Monfils, confirmat la turneul ATP 250 Țiriac Open

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Francezul Gael Monfils va juca la București în turneul ATP 250 Țiriac Open. Competiția masculină revine după 8 ani de pauză.

Francezul Gael Monfils, cu cea mai bună poziționare în clasamentul mondial pe locul 6 (noiembrie 2016), va participa la turneul ATP 250 Țiriac Open, care se va desfășura în București în perioada 14-24 aprilie, au anunțat organizatorii competiției din România. 

”Suntem încântați să anunțăm că numărul 1 showman din circuitul ATP, Gael Monfils, va fi prezent la București pentru ATP 250 Țiriac Open.

Capacitatea lui de a captiva publicul în timp ce execută lovituri spectaculoase îl face un favorit printre spectatori.

Suntem entuziasmați să îl avem alături de noi la București pentru turneul nostru, aducându-și stilul unic și spiritul competitiv pe teren. Bun venit înapoi, Gael Monfils, în familia Țiriac Open!, au anunțat organizatorii într-o postare făcută pe o rețea socială.

Gael Monfils, în vârstă de 37 ani, aocupă locul 47 în clasamentul ATP publicat luni și are în palmares 12 titluri ATP, ultimul câștigat anul trecut la Stockholm, dar a disputat și alte 22 de finale.

Astfel, Gael Monfils este al patrulea jucător care confirmă prezența la țiriac Open, după canadianul Denis Shapovalov, conaționalul Richard Gasquet și elvețianul Stan Wawrinka.

Turneul internațional de tenis ATP 250 Țiriac Open, dotat cu premii în valoare totală de 580.000 de euro, va avea loc în perioada 14-21 aprilie la București.

Turneul Țiriac, revenire după 8 ani de pauză

Singurul turneu de tenis ATP 250 organizat în România se va desfășura în incinta ”Bazei Sportive Năstase/Marica”, iar meciurile vor avea loc în aer liber, pe zgură.

După 8 ani de absență în România, turneul revine cu ediția numărul 25, iar fostul tenisman Ion Țiriac a precizat că va rămâne aici: ”Tenisul se întoarce acasă. De data aceasta va rămâne în România. Ani de zile am așteptat momentul acesta, mă bucur că a sosit. Vă așteptăm pe toți la turneu”.

Câștigătorul turneului de tenis ATP 250 va primi 250 de puncte ATP, competiția atrăgând astfel un tablou de jucători de top, din primii 100 în clasamentul ATP, scrie Agerpres.

Citește și: Prima adversară a Simonei Halep la Turneul de la Miami (WTA) - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel