Gâdea, de nerecunoscut la Timișoara. Secretul medicilor din ”spitalul minune”

Mihai Gâdea, Antena 3
Mihai Gâdea, Antena 3

Mihai Gâdea a mers la spitalul Victor Babeș din Timișoara, unde a stat de vorbă atât cu medici, cât și cu pacienți.

În emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, Mihai Gâdea a vorbit și a prezentat imagini de la spitalul cu cele mai multe vindecări de coronavirus. Acesta a mers la spitalul Victor Babeș din Timișoara.

„Am venit la Timisoara să vă arăt o minune. O minune de oameni, o minune de spital, minuni pe bandă rulantă din punct de vedere medical, și cred că ceea ce veți vedea în seara aceasta este unic, pentru că ceea ce se întâmplă în Timișoara este unic", a spus Mihai Gâdea.

Realizatorul a stat de vorbă cu managerul spitalului, care a declarat că niciun cadru medical nu a fost infectat, în condițiile în care, de la începutul pandemiei, au trecut prin spital aproape 400 de pacienții, dintre care 250 au fost deja declarați vindecați. „Nu cred că e o întâmplare, este doar o foarte bună organizare. Noi am aflat de la început că vom fi spital care vom deservi în exclusivitate COVID. Și atunci am început să facem achiziții de materiale de protecție. De la început, din secunda în care am știut, când încă nu se dăduse drumul la achiziții directe, noi am început să achiziționăm ca să avem, să fie protejat personalul și am fost pregătiți în momentul în care a venit primul suspect”, a declarat managerul spitalului.

Mihai Gâdea a stat de vorbă și cu medicul Virgil Musta care a declarat că se bazează foarte mult pe Dumnezeu. Acesta se roagă în fiecare seară și se roagă și pentru pacienții internați, să evolueze bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel