Gabriela Firea şi Olguța Vasilescu, selfie cu ocazia lansării programului de candidat al lui Dăncilă

Selfie
Selfie

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea și-a făcut o poză alături de Lia Olguța Vasilescu, la încheierea discursului de la evenimentul de lansare a programului de candidat la prezidențiale a Vioricăi Dăncilă, sâmbătă, pe scena de la Romexpo.

„#ViataMergeInainte #NuMorCaii #Renastere”, este mesajul pe Facebook, care însoțește mai multe fotografii puse pe Facebook de Gabriela Firea. Selfie-ul a fost făcut de primarul general al Capitalei, în momentul în care mai mulți social-democrați au urcat pe scenă alături de Viorica Dăncilă, după ce a vorbit în fața membrilor PSD, prezentându-și programul de prezindențiabil.

Ulterior momentului, candidatul PSD la prezidențiale a fost felicitată de mai mulți social-democrați, prezenți la reuniune, unii dintre aceștia făcându-și poze cu telefonul alături de Viorica Dăncilă, relatează Mediafax.

Gabriela Firea a deschis evenimentul de la Romexpo

Gabriela Firea a deschis evenimentul de la Romexpo, printr-un discurs. Și Lia Olguța Vasilescu a vorbit, pe scenă, despre susținerea Vioricăi Dăncilă la prezidențiale.

CEx al PSD a decis, vineri seară, ca Mihai Fifor să nu mai fie șeful campaniei electorale pentru prezidențiale, au spus surse prezente la ședință, pentru Mediafax. Responsablitatea organizării şi coordonării campaniei electorale va reveni liderilor locali Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu, Niculae Bădălău şi Dumitru Buzatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel