Gabriel Jesus şi Kyle Walker, testaţi pozitiv la COVID-19. Ce partide vor rata

Gabriel Jesus şi Kyle Walker, de la Manchester City, au fost testaţi pozitiv la COVID-19.

Clubul Manchester City a anunţat vineri că atacantul Gabriel Jesus şi fundaşul Kyle Walker au fost testaţi pozitiv la COVID-19, transmite Agerpres. Totodată, rezultat pozitiv au avut şi alţi doi membri ai corpului tehnic, se arată într-un comunicat al grupării din Premier League.

Patru persoane vor intra în perioada de izolare, în conformitate cu protocolul de carantină impus de Premier League şi de guvernul britanic. Toţi cei de la club le doresc colegilor lor o recuperare rapidă în perioada de Crăciun şi revenirea lor la muncă, antrenament şi în competiţie., se arată în comunicatul clubului din Manchester.

Conform protocoalelor sanitare, jucătorii infectaţi de noul coronavirus trebuie să se izoleze minimum zece zile, ceea ce înseamnă că Jesus şi Walker vor rata cel puţin partidele cu Newcastle de sâmbătă, cu Everton din 28 decembrie şi duelul cu Chelsea din 3 ianuarie. City ocupă în prezent locul opt în clasamentul Premier League. Dacă jucătorii vor fi testaţi negativ după perioada de izolare, ei vor putea reveni pe teren la meciul cu Manchester United, programat pe 6 ianuarie în semifinalele Cupei Ligii engleze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel