Gabriel Cotabiță, MIRACOL după vindecarea de COVID-19: Nu-mi EXPLIC fenomenul! Cum vine ASTA? Mi s-a ÎMBUNĂTĂȚIT vederea

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Gabriel Cotabiță a trăit un nou miracol, după infectarea cu COVID-19.

La 65 de ani, Gabriel Cotabiță a trăit un nou miracol, după ce în anul 2015 a fost la un pas de moarte. În urmă cu câteva săptămâni, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19, Gabriel Cotabiță a fost internat în spital, iar acum, după ce s-a vindecat, îi mulțumește lui Dumnezeu că l-a ajutat să treacă peste, ușor. Artistul a vorbit despre întreaga experiență și mai mult, spune că virusului l-a vindecat de alte probleme pe care le avea.

COVID-19 i-a îmbunătățit vederea: "Nu mai am nevoie de ochelari"

Ei bine, ca printr-o minune, după ce s-a externat, artistul susține că nu a mai avut nevoie de ochelari ca să urmărească programele TV și nu-și explică ce s-a întâmplat.

"M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile", a declarat Gabriel Cotabiță, pentru playtech.ro.

Cotabiță, replică despre vaccinul COVID-19

"M-am programat și aștept să îmi vină rândul. Trebuie să fim nebuni să nu-l facem. Cum vine asta, adică să vină vaccinul, ne-am rugat să apară, iar noi să strâmbăm din nas și să nu mai vrem să-l facem?

Este singura soluție să ieșim din pandemie, să revenim la activitățile obișnuite. Suntem inconștienți dacă nu-l facem. Nu știu cine a generat această campanie împotriva vaccinării, dar de data asta nu-i de vină Biserica", a mai spus artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel