Gabriel Avramescu, FĂRĂ mască deși regula lui o impune. Cum se SCUZĂ acesta pentru "SCĂPARE"

Prefectul orașului Galați, Gabriel Avramescu, a oferit explicații după ce a fost surprins în timp ce nu purta masca de protecție, deși regula orașului pe care îl conduce obligă la acest lucru. 

Deși orașul Galați a devenit primul oraș din România în care masca de protecție este obligatorie, printr-o hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul județului Galați, Gabriel Avramescu, a postat pe Facebook fotografii în care apare, în timpul unei inspecții a sistemelor de irigații , fără mască, deși el conduce instituția care a impus măsura de protecție. 

Iată ce explicație a oferit prefectul

Deși trebuie să dea un exemplu pozitiv populației, prefectul Gabriel Avramescu a explicat, într-o intervenție telefonică la B1 TV, de ce nu a purtat masca, deși regulile impuse chiar de instituția pe care o conduce obligă la acest lucru.

"În urma insepecției, am ajuns la o stație de pompare, care în principiu este închisă, este o stație care nu e spațiu public și tocmai acesta a fost argumentul. Stația respectivă nu face parte din hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, nefiind un spațiu public, iar, în ceea ce privește celelalte imagini, menționez că sunt în câmp. Eu am avut masca, masca a rămas în mașină, dar asta nu e o scuză. Ideea este că hotărârea se referă la spații închise, nu e vorba de purtarea măștii pe câmp. Aici nu e vorba de un spațiu public sau de o adunare publică.

Este o scăpare, am lăsat-o în mașină atunci când am coborât, dar, de altfel, de fiecare dată am purtat mască. Am procedat conform hotărârii Comitetului Județean. Masca este obligatorie sau mijloacele de protecție a nasului și a gurii sunt obligatorii în spații închise", a declarat Gabriel Avramescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel