Fundaţia Regală Margareta, NOU GEST de Paști pentru vârstnici

Aproximativ 200 de vârstnici singuri din Bucureşti primesc de la Fundaţia Regală Margareta a României meniuri de Paşte şi pachete cu alimente în Vinerea Mare.

În preajma Sărbătorilor Pascale, mulţi dintre vârstnici primesc sprijin moral şi material din partea familiei sau a persoanelor din cercul lor social. Alţii, însă, înfruntă fără ajutor situaţii dificile de viaţă, sunt singuri, nedeplasabili sau au condiţii materiale precare. Fundaţia Regală Margareta a României va fi alături cu cele necesare pentru a aduce spiritul sărbătorii acasă unui număr de 200 de persoane vârstnice din Bucureşti, care vor primi meniul special şi pachetele cu alimente la ei acasă, se arată într-un comunicat de presă.

Persoanele care se vor bucura de acest gest de solidaritate sunt vârstnici care beneficiază de servicii sociale oferite de Telefonul Vârstnicului, Asociaţia Niciodată Singur, Asociaţia Sant' Egidio şi Asociaţia Panda. Pachetele cu alimente reprezintă ajutorul material pe care Fundaţia îl acordă în această perioadă vârstnicilor cu o situaţie materială grea şi conţine produse alimentare.

În contextul pandemiei, Fundaţia Regală Margareta a României a intensificat eforturile în sprijinul seniorilor, a lansat noi proiecte de ajutor şi a suplimentat echipa dedicată persoanelor vârstnice, pentru a ajuta această categorie de oameni să facă faţă noilor provocări. În diverse comunităţi din România, peste 1.000 de persoane vârstnice primesc ajutor material în preajma sărbătorii de Paşte, arată sursa citată. Publicul se poate implica în susţinerea acţiunilor de sprijin pentru vârstnici vulnerabili printr-o donaţie SMS cu textul SINGUR la 8844, pentru a dona 2 euro/lună, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel