Funcționari din ministerul lui Cîțu, DIRECT la muncă, după revenirea din Italia

Florin Cîțu FOTO AGERPRES
Florin Cîțu FOTO AGERPRES

Mai mulți funcționari din Ministerul Finanțelor Publice s-au întors din vacanța petrecută în Italia direct la serviciu, fără a intra în carantină.

Printre funcționarii recent întorși din Italia se numără și adjuncta Direcției Economice, Virginia Comșa. Aceasta ar fi refuzat să comenteze, după cum menționează libertatea.ro.

"Ce poți face, când vine directorul, tu, ca angajată, ce îi spui, să nu vină la lucru?!", a spus unul dintre angajații ministerului, potrivit sursei citate.

"Nu există dezinfectanți, nu am fost instruiți"

Ceilalți funcționari posibil infectați lucrează în două direcții ale ministerului: Economică și Control Delegați. Printre cei 600 de angajați ai ministerului se află și persoane cu boli cronice, care au risc crescut, în cazul unei infecții cu coronavirus.

Consilierul ministrului, Ovidiu Tempea, a declarat pentru libertatea.ro că, la nivelul ministerului, s-au luat toate măsurile de protecție în fața unei posibile epidemii cu coronavirus. Însă, surse din interiorul ministerului ar fi susținut pentru publicația citată: "nu există dezinfectanți, nu am fost instruiți".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel