Urmărește emisiunea live


Fuego, scos de pe scenă de Covid-19: A picat cum nu se poate mai rău

Fuego a trimis, luni, un mesaj fanilor săi după ce concertul programat în martie la Sala Palatului a fost amânat. 

„Dragii mei, din păcate, concertul meu pop-simfonic de pe 22 martie de la Sala Palatului din Bucureşti se amână pentru o dată ulterioară, cât de curând, pe care o voi anunţa în câteva zile! Biletele rămân valabile fără nici o problemă!", spune Paul Surugiu-Fuego.

„După cum bine ştiţi deja, nu este o decizie luată de mine sau de către organizatori, ci de Ministerul de Interne care a hotărât să interzică, până pe 31 martie cel puţin, toate manifestările publice care au număr mai mare de 1000 de persoane, din pricina Coronavirusului care ne provoacă, se pare, suficiente bătăi de cap", notează artistul.

„Vestea aceasta a picat cum nu se poate mai rău, după ce sâmbătă am avut concertul pop-simfonic de la Chişinău, care a ieşit minunat. Am investit enorm în show-ul de la Sala Palatului. Eu şi Orchestra Metropolitană, dar şi Corul Accoustic, ambele conduse de dirijorul Daniel Jinga, suntem în linie dreaptă cu repetiţiile, cu pregătirile, cu invitaţii speciali şi momentele lor, dar şi cu întreaga desfăşurare de forţe din jurul acestui eveniment grandios la care am început să muncesc şi să investesc bani şi timp, cu trudă, din munca mea, încă din luna decembrie a anului trecut", explică interpretul.

„Mi-am clădit cariera pe cuvânt şi profesionalism şi mi-e greu să accept că trebuie să amân un concert care este în prag de sold-out cu două săptămâni înainte. Zilele acestea încercăm, împreună cu organizatorii şi responsabilii de la Sala Palatului, să găsim curând, o zi pentru a reprograma concertul în care mi-am pus sufletul şi care mă va prezenta altfel în faţa voastră, alături de 130 de instrumentişti pe scenă".

Artistul face apel la înţelegerea fanilor şi le promite că biletele deja achiziţionate rămân valabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel