Franța, DEVASTATĂ de COVID-19. Peste 58.000 de noi cazuri în ultimele 24 de ore

Franța a înregistrat un nou record de infectări cu Sars-Cov-2.

Franţa a înregistrat 58.046 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore, ceea ce reprezintă un nou record, transmite Reuters. Pentru comparaţie, miercuri valoarea acestui indicator a fost de 40.558 de noi cazuri.

Într-o conferinţă de presă, şeful Direcţiei generale pentru sănătate din cadrul Ministerului francez al Sănătăţii, Jerome Salomon, a declarat că actuala criză cauzată de COVID-19 în Franţa se agravează şi că fiecare zi a luptei pentru încetinirea răspândirii acestei boli contează.

Ne confruntăm cu un val foarte ridicat (al infecţiilor). Epidemia progresează. Cu toţi trebuie să limităm răspândirea ei., a spus Salomon.

Al doilea val, mai rău



El a subliniat că, dacă virusul SARS-CoV-2 continuă să se răspândească în ritmul actual, al doilea val al epidemiei în Franţa va fi mai rău şi mai îndelungat decât primul, urmând să dureze până la jumătatea lunii decembrie.

Preşedintele Emmanuel Macron a impus luna trecută un nou lockdown, însă guvernul francez este nemulţumit de faptul că oamenii nu respectă integral regulile antiepidemice, spre deosebire de primăvara acestui an. Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus în Franţa a ajuns joi seara la 39.037, dintre care 363 numai în ultimele 24 de ore. De la începutul pandemiei, 1.601.367 persoane au fost confirmate cu COVID-19 în această ţară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel