Fostul ofiţer MAI de la Gerota, primele declaraţii. Soţia cere EMPATIE

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Nelu Lupu, fostul ofiţer MAI care a infectat mai multe persoane la spitalul Gerota din Capitală cu coronavirus, a oferit prima reacţie după externare. 

"Eu încă am acasă oxigenoterapie, am conectat la mine oxigenul. Este această problemă cu respiraţia şi cu plămânii. E mai bine, sigur! Vreau ca primii cu care să discut şi să clarific aspectele să fie anchetatorii din dosar, fără nicio supărare", a spus Nelu Lupu pentru Observator. 

"Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi, nici celui mai mare duşman. Dacă puteţi să empatizaţi e bine, dacă nu...", a transmis şi soţia acestuia, conform sursei citate. 

Carantina de la Gerota, ridicată 


"La nivelul spitalului Gerota, aparținând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activități de dezinfecție și igienizare, iar în acest moment carantină a fost ridicată.

Personalul medical și tehnic a intrat în spital pentru a efectua alte activități necesare precum nebulizarea tuturor spațiilor. Activitățile se desfășoară în condiții de protecție pentru tot personalul.

În acest moment spitalul nu poate primi pacienți și în aceasta unitate medicală nu se pot efectua consultații de specialitate. Aceste proceduri medicale vor putea fi efectuate, în cel mai scurt timp, după finalizarea tuturor activităților de dezinfecție", informează Grupul de Comunicare Strategică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel