FORZA ZU 2020 se anulează. Mihai Morar: Nu are legătură cu panica

FORZA ZU 2020 se anulează.

FORZA ZU 2020 se anulează din considerente de precauție privind Coronavirus (COVID-19)

A 10-a ediție Forza ZU, concert organizat de Radio ZU, programat să aibă loc an de an în luna mai, cel mai mare concert din România, așa cum este el cunoscut de public, nu va mai fi organizat anul acesta.

Decizia vine în contextul în care organizatorii altor evenimente de același gen atât din țară, cât și din străinătate, au luat poziții similare și ca o consecință firească asumată după măsurile cu caracter preventiv dispuse de autoritățile locale din România. Festivaluri internaționale precum „Tomorrowland Winter" din Franța si „Ultra Music Festival" din Miami se află în situații similare. Anunțuri oficiale au fost făcute de către organizatorii acestor evenimente în urmă cu doar câteva zile.

Ce zice Mihai Morar

„Emoțional, a fost o decizie foarte grea de a anula ediția aniversară Forza ZU. Dar, rațional, cred că e decizia corectă. Forza ZU a devenit cel mai mare concert din România și, chiar la edițiile la care am avut peste 100.000 de spectatori, am pus siguranța oamenilor mai presus de numărul lor. La Constanța, acum 3 ani, am întrerupt concertul în timpul unei furtuni, reușind să evacuăm o plajă cu 80.000 de oameni, fără nicio victimă. Forza ZU 2020, programată în mai, nu va avea loc. Iar hotărârea aceasta nu are legătură cu panica sau frica, ține de responsabilitate și de prudență. Mergem înainte, cu calm, și vă promitem că scena Forza ZU se va ridica pentru a zecea ediție, cu siguranță, atunci când vom ști că toți oamenii vor fi în siguranță", a declarat Mihai Morar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel