Fonduri UE pentru IMM-uri. Radu Oprea: Guvernul abureşte antreprenorii

Senatorul PSD Radu Oprea vorbeşte "despre povestea celor 3,3 miliarde EURO pe care ar trebui să le 'primească' România de la Comisia Europeană".

"Despre povestea celor 3,3 miliarde EURO pe care ar trebui să le "primească" România de la Comisia Europeană. Au aparut in ultima vreme știri în presa românească despre cele 3,3 miliarde pe care România urmează să le primească de la Comisia Europeană pentru sprijinirea IMM-urilor. 

Realitatea este alta, complet diferită de felul în care dorește să o prezinte Guvernul PNL. Comisia Europeană a aprobat posibilitatea acordării unei scheme de ajutor de stat pentru IMM-uri, adică bani din bugetul țării pe care am putea să îi cheltuim fără încălcarea normelor europene privind concurența. 

Deci nu ni s-au dat acești bani din bugetul UE, ci este vorba doar despre posibilitatea de a fi acordați, de către Guvern, din bugetul național. Din păcate, guvernul doar promite aburind antreprenorii. In realitate, in acest moment NU există măsuri de sprijin funcționale, in afara șomajului tehnic", a scris Radu Oprea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel