Fofana la FCSB. Becali a negociat azi. Cât costă fotbalistul

Boubacar Fofana. foto: @GazMetanMediasOficial - FB
Boubacar Fofana. foto: @GazMetanMediasOficial - FB

Contractul lui Boubacar Fofana expiră în vară, iar FCSB l-ar putea lua liber de contract, însă Becali doreşte să îl aducă sub comanda lui Vintilă încă din iarnă.

Această mișcare vine să întârească atacul roș albastru, ținta fiind aducerea echipe cât mai repede pe locul 1. Astfel, Gigi Becali a negociat marţi transferul lui Boubacar Fofana de la Gaz Metan Mediaş, potrivit Fanatik. Gaz Metan Mediaş vrea 250.000 de euro pentru mijlocaşul în vârstă de 29 de ani, însă finanţatorul de la FCSB ar dori să plătească şi mai puţin.

"Cred că o să îl iau pe Dumitru, dar nu este atacant. Mie îmi place celălalt de la Gaz Metan, care nu e atacant. Mijlocaş... Mijlocaşul ăla înalt, nu ştiu cum îl cheamă, e de culoare neagră. Fofana. Mie îmi place, e fotbalist adevărat, ţine mingea la picior, nu are nicio teamă, nu pierde mingi. Mie îmi plac jucătorii care nu pierd mingi. Trebuie să-l luăm şi pe Cardoso, că ăla e român, normal că trebuie să-l luăm. Am pus ochii pe el, dar şi Fofana îmi place" , a recunoscut Becali la Pro X.

Boubacar Fofana, în vârstă de 29 de ani, din Guineea, a venit la Mediaş în vara anului 2018, după ce a jucat la Moreirense, în Portugalia. Contractul său expiră la finalul sezonului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel