Focar de COVID-19 la bordul navei de croazieră Carnival, plecată de la Miami, la Seattle

Focar de COVID-19 la bordul navei de croazieră Carnival, plecată de la Miami, la Seattle / Foto: Unsplash
Focar de COVID-19 la bordul navei de croazieră Carnival, plecată de la Miami, la Seattle / Foto: Unsplash

Unii dintre pasagerii navei de croazieră Carnival, plecată de la Miami, la Seattle sunt în carantină după apariția unui focar de COVID-19 la bordul navei, potrivit CBS News.

Carnival nu a spus câți dintre cei aproximativ 2.100 de pasageri de la bord au fost infectați. Focarul a apărut în timpul călătoriei navei între Miami, de unde a plecat nava luna trecută, și Seattle, unde a sosit marți.

Darren Siefertson, care a fost pe șapte nave de croazieră din august, s-a numărat printre cei care au fost depistați pozitiv. El nu este mulțumit de modul în care au fost gestionate lucrurile.

„Am stat literalmente în această cameră timp de șase zile, fără serviciu telefonic, nu răspundeau la telefon”, a declarat Siefertson pentru CBS News.

La acostare, toți pasagerii infectați au fost mutați la hoteluri din zonă pentru izolare

Siefertson spune că partenerul său de călătorie și colegul său de cameră au rămas cu el în cameră, în ciuda faptului că testul a fost negativ, și că o listă cu numele și numerele de cabină ale pasagerilor care aveau virusul a fost afișată lângă lifturi.

Carnival menționează că au fost vaccinați călătorii și testați înainte de îmbarcare. Într-o declarație pentru CBS News, compania a spus: „Protocoalele noastre de sănătate și siguranță depășesc liniile directoare ale CDC" și „măsuri suplimentare au fost implementate în timpul călătoriei". Dar acest lucru nu aduce prea multă consolare pasagerilor precum Siefertson. „Din nefericire, această navă a fost atât de nepregătită și atât de prost gestionată încât mulți dintre noi au avut mult de suferit", a spus el.

În 2020, trei pasageri de pe vasul de croazieră Princess Coral au murit de COVID-19

Două persoane și-au pierdut viața la bordul navei de croazieră Coral Princess, iar o a treia a decedat în ambulanță în drum spre spital, la începutul pandemiei. Toate erau confirmate cu noul coronavirus. 

Nava de croazieră Coral Princess a petrecut aproape o lună pe mare, timp în care doi pasageri au murit din cauza coronavirusului și un altul a murit în drum spre spital, scrie CNN. 

Nava a ajuns în Portul Miami cu 1.898 de persoane la bord, 1.020 de invitați și 878 membri ai echipajului. Linia de croazieră a confirmat cel puțin 12 cazuri pozitive cu coronavirus, șapte invitați și cinci membri ai echipajului, la bord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel