Focar de Covid-19 la Autoritatea Navală Română

Un focar de infecţie Covid-19 a fost declarat la Autoritatea Navală Română, după ce mai mulți angajați au fost testați pozitiv. Și la Curtea de Conturi au fost confirmate două cazuri de infectare.

Conform DSP Constanța, trei persoane care lucrează la Autoritatea Navală Română au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, după ce, în zilele precedente, alți doi angajați ai instituției au fost pozitivați. În acest sens, se poate considera că avem de-a face cu un focar COVID-19 în ANR.

DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică extinsă, pentru a se identifica toți angajații care au fost în contact direct cu cele cinci persoane confirmate pozitiv. Cei care vor fi considerați contacți direcți vor intra în carantină la domiciliu pentru următoarele 14 zile și vor fi testați, în eventualitatea în care vor prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

În acest moment, ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare. Prefectura Constanța a anunțat și că au fost confirmate două cazuri de infectare la Curtea de Conturi, dar aici nu s-a declarat focar. Un caz a fost confirmat pe data de 11 august, iar cel de-al doilea în 12 august. Ancheta epidemiologică este în curs, condusă de DSP Constanța, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel