Focar de COVID-19, depistat la un bordel. Bărbații nu se prezintă la testare

Într-un mic orășel din Spania a fost descoperit un focar de COVID-19 la un bordel. Autoritățile sunt îngrijorate.

Potrivit presei locale, opt lucrătoare de la un bordel au fost depistate pozitive cu noul tip de coronavirus. Bordelul „Las Palmeras” se află în orășelul Alcazar de San Juan. Anunțul autorităților despre noul focar a provocat un mare scandal la nivel local. Oamenii sunt îngrijorați că persoanele care au contractat virusul după ce au mers la bordel vor fi greu de găsit.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică din Castilla-La Mancha, femeile au fost izolate și au fost identificate alte patru persoane care au intrat în contact cu acestea. Totuși, autoritățile se chinuie acum să găsească și alte persoane care în ultima vreme au frecventat bordelul. Eforturile lor nu dau rezultate pentru că mulți dintre clienți sunt căsătoriți și vor să țină în secret faptul că au apelat la servicii sexuale.

Potrivit presei locale, clubul, „Las Palmeras” le-ar fi cerut clienților să poarte măști și să se spele pe mâini, însă natura activității exclude respectarea regulii de distanțare socială.

Orașul Alcazar de San Juan are aproximativ 30.000 de locuitori. Localnicii sunt acum alertați și se tem că numărul cazurilor de Covid-19 va crește. Zona în care se află orașul este profund afectată de creșterea alarmantă a numărului de infectări cu coronavirus.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel