Florin Salam a luat o decizie bizară privind vaccinarea în contextul istoricului său cu Covid-19

Salam și vaccinul
Salam și vaccinul

Florin Salam a luat o decizie în privința vaccinării.

Florin Salam a spus că nu se vaccinează.

Florin Salam a fost întrebat de un reporter de la Antena Stars dacă s-a vaccinat. Răspunsul lui a fost: ”Ce? Hai, mă... tu crezi vă eu vreau s-o mierlesc ca tine? Tu dacă o mierlești... nu te plânge nimeni, dar uite pe mine... Așa că nu mă vaccinez, stai liniștit”, a replicat manelistul.

Fratele lui Florin Salam a murit de Covid-19

La finalul anului 2020, fratele lui Florin Salam a murit fiind infectat cu noul coronavirus. Nelu Stoian suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace, așadar, în urma bolii Covid-19, complicațiile ce au urmat i-au fost fatale. A stat internat, fiind în stare gravă, circa o lună, apoi a decedat. În tot acest timp, Florin Salam plângea pe la ușile Institutului Matei Balș, rugându-se ca medicii să facă minuni, în ultimul moment, pentru fratele său.

Și ca într-un delir total, Florin Salam purta masca într-un mod... inedit când cazurile de Covid-19 erau de ordinul miilor, iar decesele de ordinul zecilor: nu doar că nu acoperea nasul, dar era pusă strâmb, iar sârma care trebuia sa stea pe nas era la... bărbie, adică masca era pusă invers. La acel moment, se plângea de medicii de la Balș, el venind de la înmormântarea lui Emi Pian unde nimeni nu respectase nicio regulă de distanțare în pandemie.

Florin Salam reprezintă o bună parte din România: anti-vaccinistă, anti-știință, anti-măsuri de protecție, care nu respectă nicio regulă nici măcar atunci când virusul face morți prin propria familie și care, în caz de deces, se milogește de medici să facă minuni. Nu mai bine faci tu, Florine, o declarație pe propria răspundere că, dacă este nevoie să ajungi la terapie intensivă din cauza Covid-19, să te lase să mori acasă? Ca să nu ții locul ocupat degeaba? Doar întreb.

Numărul românilor vaccinați în ultimele 24 de ore. Nou anunț de la CNCAV

Peste 15.000 de români au fost vaccinați în ultimele 24 de ore, a transmis joi CNCAV.  

Conform CNCAV, din cei 15.295 de români vaccinați în ultimele 24 de ore, 11.072 au primit prima doză, iar 4.223 pe cea de-a doua.

De la începutul campaniei, în România au fost vaccinate 5.046.801 persoane, din care 4.901.926 cu ambele doze.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6 reacții adverse, iar de la începutul campaniei numărul reacțiilor adverse raportate a ajuns la 16.846.

CNCAV precizează că 59 reacții adverse sunt în curs de investigare.

Moderna anunță că vaccinul său are o eficiență de 93% la șase luni după a doua doză

Compania americană Moderna a anunţat joi că vaccinul ei anti-COVID-19 are o eficienţă de aproximativ 93% la şase luni după administrarea celei de-a doua doze, un procent aproape neschimbat în raport cu eficienţa sa de 94% demonstrată în studiul clinic iniţial, informează Reuters.

Moderna obţine astfel un rezultat favorabil în comparaţie cu datele anunţate de companiile Pfizer Inc şi BioNTech SE săptămâna trecută, potrivit cărora eficienţa vaccinului lor scade cu aproximativ 6% la fiecare două luni şi ajunge la circa 84% după şase luni de la administrarea celei de-a doua doze.

Ambele vaccinuri, atât Moderna, cât şi Pfizer-BioNTech, au la bază tehnologia ARN mesager.

Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile

Starea de alertă a fost prelungită cu 30 de zile, joi, în urma unei decizii a Guvernului.

Măsura a fost luată după o ședință de lucru cu CNSU, la sediul guvernului, a anunțat premierul Florin Cîțu.

„În ședința de guvern de astăzi am decis prelungirea stării de alertă. Nu se modifică nimic, lucrurile rămân așa cum au fost prezentate până acum”, a spus Florin Cîțu, după ședința de guvern de joi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel