Florin Oancea, primarul Devei, contaminat cu COVID-19

Florin Oancea spune că ar fi fost contaminat pe 9 martie
Florin Oancea spune că ar fi fost contaminat pe 9 martie

Florin Oancea, primarul Devei, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, a declarat, sâmbătă, într-o intervenție telefonică la  B1 TV. Acesta ar fi fost contaminat în timpul reuniunii PNL la care a participat și senatorul Vergic Chițac, infectat cu COVID-19.

Florin Oancea a precizat însă că nu îl cunoștea pe Chițac, prin urmare, la reuniunea cu pricina, nu s-au salutat și nu și-au strâns mâna.

„Mă simt bine, nu am nicio simptomatologie. Vineri, în urma conferinței de presă susținută de premierul Ludovic Orban în care am aflat că un coleg senator este pozitiv cu COVID-19 și s-a luat decizia să ne autoizolăm, am mers acasă, m-am autoizolat, am solicitat DSP să-mi facă un test și a fost confirmat pozitiv.

Cel mai sigur am fost contaminat la acea întâlnire din data de 9 martie, de la București, a Biroului Politic Național.

Întâlnirea a durat câteva ore, nu pot să mă pronunț cum am luat, de unde am luat. Cert este că nu îl cunoșteam personal pe domnul Chițac, deci nu am dat mâna cu dânsul, nu ne-am salutat, dar am fost în aceeași încăpere", a declarat Florin Oancea.

Acesta a mai precizat că a luat contact cu mai mulți angajați ai primăriei înainte de a se autoizola.

„În primărie, din exterior, în interior nu s-a intrat, dar interiorul primărieie activitatea s-a desfășurat normal până vineri, la ora 11. Soția și cei di copii s-au autoizolat odată cu mine și li s-au făcut testele, încă nu au venit rezultatele", a mai spus edilul local.

De asemenea,si deputatul PNL de Hunedoara Lucian Heius si administratorul public Adrian David Nicolae au fost confirmați cu virusul COVID - 19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel