Salarii neplătite de două luni în centrele de vaccinare. Florin Cîțu îl critică deschis pe Vlad Voiculescu: A întârziat nepermis de mult

foto captură video Facebook/ Florin Cîțu
foto captură video Facebook/ Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu îl taxează direct pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după situația critică din centrele de vaccinare, confirmată și de coordonatorul campaniei, Valeriu Gheorghiță. 

Florin Cîțu a vorbit despre neplata salariilor pentru activitatea din centrele de vaccinare anti-COVID. După cum a confirmat Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, salariile nu s-au plătit de două luni. 

Vezi și: Valeriu Gheorghiță, coordonator CNCAV: Medicii din centrele de vaccinare nu au primit banii în ultimele două luni

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre această situație, mai ales în contextul în care medici și asistente avertizează că nu vor mai lucra de la 1 aprilie, dacă nu vor fi plătiți, plată ce trebuie făcută de Ministerul Sănătății. 

”Am cerut ieri dl. Gheorghiță o informare pe această temă, am trimis  notificare către Ministerul Sănătății, care a spus că se va face plata în următoarele zile. E adevărat, a întârziat nepermis de mult” a răspuns Florin Cîțu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel