EXCLUSIV  Guvernul a dat 1 leu și 80 de bani pentru fiecare bucureștean, pe lună. Florea: Pentru COVID nu s-a dat un leu!

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a vorbit, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre banii pe care i-a investit în pandemia de COVID-19 și cum Guvernul nu i-a ajutat cu niciun leu. 

"Pentru COVID nu s-a dat un leu! Și noi am cheltuit 25 de milioane de lei numai în mod direct pentru combatere și, cu tot cu dezinfecție, suntem undeva la 44 de milioane de lei. Nu ni s-a dat niciun leu din aceștia. Într-adevăr, la rectificarea bugetară, la prima nu ni s-a dat un leu, Bucureștiul nici măcar nu a fost pe lista anexă cu județele.

La noua rectificare, fără nicio legătură cu COVIDUL, Primăria Generală a primit 40 de milioane de lei și fiecare sector a primit câte 6,6 milioane de lei. Dacă împarți 6,6 milioane la 310 mii de locuitori și la 12 luni, îți dă 1 leu și 80 de bani pe om, pe lună. Atât a dat Guvernul liberal", a declarat Daniel Florea, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi aici mai multe:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel