Fiul unui bărbat mort de Covid, HUIDUIT de protestatari. "Idioților! A murit tata acum două zile și voi protestați?" VIDEO

Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus

Protestele anti-restricții au împărțit țara în două. Pe de o parte sunt tinerii care ies să-și strigă nemulțumirile, iar de cealaltă parte sunt cei care au trecut prin boală sau au pierdut pe cineva drag din cauza COVID-19.

Un tânăr din Constanța al cărui tată a fost răpus de COVI-19 în urmă cu câteva zile, a ieșit la geam, în timp ce prin fața lui defilau protestatarii. El a ținut să își strige durerea, revoltat fiind de faptul că în timp ce unii mor în spitale, alții refuză să poarte mască de protecție sau să respecte distanțarea socială.

"Unde protestați așa?! Să intrați la secție, Boli Infecțioase, la ATI, să vedeți ce înseamnă oameni cu COVID acolo! Nu mai protestați așa. E război, nu vă dați seama?! Idioților. A murit tata de COVID acum două zile și voi protestați? Să vă fie rușine! Oamenii ăia, la Infecțioase, se luptă să vă facă bine și voi! Să nu ajungeți acolo!", a strigat bărbatul la geam.

În timp ce- striga la geam, tânărul a fost huiduit de cei care erau în stradă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel