EXCLUSIV  Fiți precum Costel! Cum își sfidează clienții unii șoferi de la Uber. ATENȚIE cu cine vă urcați în mașină!

Astăzi am mers în Uber cu Costel, un om din Vaslui adoptat de București.

”Vin din județul cu cei mai mulți bețivi”, îmi zice. Văd că poartă mască și îl întreb de ce o face pentru că o mare parte dintre colegii săi de Uber nu au acest obicei sănătos.

”N-am mai întâlnit de ceva vreme un șofer care să poarte masca corect. De fapt, am întâlnit doar șoferi fie fără mască, fie cu masca sub nas. Vă felicit pentru... normalitate. Dar totuși… de ce o faceți?”, l-am întrebat.

”E de bun simț să port mască. Nu te gândi că îmi face mare plăcere, dar regulile sunt reguli. Că eu cred că nu e așa nenorocit virusul ăsta… e treaba mea. Știu că există, dar nu știu cât e de periculos. Eu port mască pentru că respect legea și îmi respect clienții. Nu vreau să aflu pe pielea mea dacă există sau nu coronavirusul și cât de puternic este”, mi-a răspuns.

”Dar aveți colegi care nu poartă mască. Faza este că atunci când chem Uber, aplicația mereu mă anunță: șoferul poartă mască. Când urc însă… surpriză: fie o au agățată lângă odorizant la oglindă, fie o poartă sub nas, sub gură, fie pur și simplu nu au. Și nu prea înțeleg mișcarea…”, i-am zis.

Păi aplicația practic nu te minte. Suntem întrebați, în fiecare dimineață când pornim la drum, dacă am intrat în contact cu persoane care aveau coronavirus și alte întrebări din acestea standard. Apoi, trebuie să trimitem o poză în care să arătăm că suntem în mașină și purtăm mască. De aceea vă apare în aplicație mesajul: șoferul poartă mască. Că apoi el o dă jos… Uber n-are nicio vină practic. Eu sunt pentru purtarea măștii. Ofer și celor care se urcă în mașina mea dacă nu au. Dar unii pur și simplu nu vor să poarte. S-a urcat în mașină o familie cu un copil. Tatăl mi-a zis că nu vrea să poarte mască deoarece nu e niciun Covid-19. Că el ar face moarte de om pentru fiica sa. O face, nu zic nu, dar dacă nu vrea să poarte o hârtie agățată de urechie, mi-e greu să cred că este așa viteaz în alte condiții. Voia să se urce în față, lângă mine. I-am zis că e ilegal și să stea în spate. N-a vrut neam! Eu, să știți, că îmi dezinfectez mașina. O fac pentru mine, înainte de toate” , mi-a replicat.

Așa că, dragi Uber-iști, fiți ca Costel din Vaslui. Nu mai minițiți în aplicație că purtați mască. Vi se cere să luptați doar cu o mască. Haideți că nu e greu…

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel