Firea, scrisoare deschisă către PSD. Chirieac, observație-cheie

Firea
Firea

Bogdan Chirieac a avut o primă reacție după scrisoarea deschisă a Gabrielei Firea către colegii săi din PSD.

”Acum nu înțeleg exact logica doamnei Firea. Acest război la vârful PSD are un efect negativ asupra partidului, cel puțin acum. Eu știu... dacă lucrurile se vor tranșa, se poate spune - o să fie mai bine în viitor pentru partid - dar astăzi, când vorbim, nu se poate spune că PSD are avantaje electorale sau de altă natură în urma războiului dintre doi lideri marcanți - Gabriela Firea și Liviu Dragnea. 

Dacă doamna Firea ajunge președinte PSD, este perfect îndreptățită să candideze la prezidențiale. Așa este normal să se întâmple în democrație: președinții partidelor candidează la alegerile prezidențiale. Dar nu poți să spui că ai declanșat tot războiul doar pentru a anunța că, după doi ani și jumătate, proiectele ți-au fost blocate de către Liviu Dragnea. Nu trebuia făcut acest lucru mai devreme? După trei luni? După șase luni? După 12 luni?”, a mai spus analistul politic la Antena 3, în ediția de știri de la ora 16:00.

Care este scopul ieșirilor publice

”Eu nu înțeleg următorul lucru: care este scopul vorbirilor doamnei Firea? Să convingă partidul să-l îndepărteze pe Liviu Dragnea? Până acum, nu am văzut alți lideri PSD marcanți ieșind public împotriva lui Liviu Dragnea. Pe doamna Ecaterina Andronescu, în această perioadă când Gabriela Firea este foarte activă, nu am mai văzut-o la televiziune cerând demisia lui Liviu Dragnea. Nu am văzut nici alți grei ai PSD spunând public că Liviu Dragnea trebuie să plece. În spatele ușilor s-or fi rostit vorbe, dar nu a ieșit nimic afară”, a subliniat Bogdan Chirieac.

”Doamna Firea este foarte greu de ucis politic vorbind. Și dacă partidul i-ar retrage sprijinul... dar Liviu Dragnea vedeți că nu o atacă în niciun fel. Gabriela Firea vorbește zilnic, iar Liviu Dragnea o dată la trei zile și cam pe lângă subiectul Firea. Nu cred că i se va retrage sprijinul politic și nu cred că vor fi alte măsuri”, a conchis analistul politic.

CITIȚI AICI SCRISOAREA GABRIELEI FIREA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel