Firea, despre închiderea școlilor: „Guvernul a primit o palmă usturătoare!“

AGERPRES
AGERPRES

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, candidatul PSD București la Senatul României, Gabriela Firea, a vorbit despre problema închiderii unităților de învățământ. Iată ce a scris.

Fostul primar al Capitalei și actual candidat pentru funcția de senator, Gabriela Firea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la decizia Guvernului României de a închide școlile. Iată ce a scris: 

„Comisia Europeană confirmă că apelurile noastre pentru redeschiderea școlilor au fost justificate și că încăpățânarea Guvernului Orban de a închide toate școlile din România riscă să compromită total educația elevilor și să agraveze inegalitățile sociale dintre elevii din țara noastră.

Este o palmă usturătoare pe care Comisia Europeană i-o dă lui Ludovic Orban, care a generalizat închiderea tuturor școlilor din România, chiar în ziua în care OMS Europa recomanda statelor UE să nu închidă școli, pentru a nu risca să aibă „o generație covid pierdută”!

Am discutat acest subiect grav cu social-democrații de la sectorul 4 al Capitalei.

După raportul CE și recomandările OMS Europa, cu atât mai aberantă și mai de neînțeles este îndârjirea cinică a lui Orban de a închide școlile pentru copii, dar de a le deschide pentru alegerile dorite cu ardoare de partidul său, pentru a lua voturile românilor înainte de a se compromite total în fața lor!

#DaBuneiOrganizari

#NuHaosului

#TestareTestareTestare“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel