Firea, către guvernul Cîțu: Speriați și abrutizați oamenii. Testarea e soluția

Firea, către guvernul Cîțu: Speriați și abrutizați oamenii. Testarea e soluția  /  Sursă foto: Facebook Gabriela Firea
Firea, către guvernul Cîțu: Speriați și abrutizați oamenii. Testarea e soluția / Sursă foto: Facebook Gabriela Firea

Senatorul PSD Gabriela Firea a vorbit despre noile măsuri luate de Guvernul Cîțu.

Gabriela Firea, senator al Partidului Social Democrat, a scris, într-o postare pe Facebook, un mesaj referitor la noile măsuri anunțate aseară de Guvernul Cîțu:

„Închideți oamenii în case, îi speriați, îi abrutizați, ca sā vā acoperiți incompetenta crasā! Si lipsa oricărui sentiment de grijă fata de oameni! Lockdown-ul NU reduce infectarea atât de mult ca testarea, izolarea si tratarea pozitivilor! E dovedit știintific!

Anul trecut, împreună cu primarii celor 6 sectoare, am încercat, cu disperare aproape, sa realizam testarea extinsă a bucureștenilor. Două campanii de testare au fost blocate de instituțiile statului care aveau responsabilitatea sa ne protejeze sănătatea: Guvern, MS, DSP, INSP.

Oricine și pentru orice motiv, dacă voia să intre în grațiile guvernanților, înjura “testarea lui Firea”!

“Nu știu ce obiectiv științific are testarea doamnei Firea”, declara dr. Adriana Pistol, șefa Comisiei Naționale pentru managementul COVID-19.

Păi, cred că voiam să aflăm dacă există viață pe Marte, nu v-ați dat seama, dna dr. Pistol? Care si acum gestionați pandemia cu măsuri inumane!

În tot acest timp, Dr Arafat tăcea filosofic. Sā nu supere șefii.

Premierul Orban a înțeles, însă, și i-a schimbat urgent pe ministrul Sănătății, dr. Costache și pe dr Cercel, doar pentru ca susțineau aceasta testare salvatoare de vieți omenești!

A propos, dna dr. Pistol, dl dr. Tătaru, vă lăudați că în septembrie 2020 vom avea rezultatele studiului național realizat de MS privind seroprevalența…sau era tot praf în ochi?...de pe Marte?

Dar adevărul întotdeauna iese la iveala, mai devreme sau mai târziu!

Testarea extinsă reduce cu 50% infectarea, lockdown-ul doar cu 30%, titrează presa europeană!

Mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Asta după ce întreaga presă de pe întreaga planetă scrie de peste un an despre cât de importantă e testarea“, precizează Gabriela Firea

Acuzații la adresa lui Vlad Voiculescu

„Iar ministrul Sănătății comentează cu nonșalanță pe Facebook ca cifrele privind testarea au fost măsluite anul trecut de Guvernul Orban!!! Pe Facebook!

Treziți-vă! Treziți-vă, voi, toți guvernanții care vă dați cu părerea pe Facebook când aveți, potrivit fișei postului, obligația să munciți!

Treziți-vă și munciți!

Românii trebuie respectați!

Drepturile românilor nu sunt cotele apelor Dunării, să le citiți voi în fiecare zi ca papagalii, dar să nu faceți nimic pentru respectarea lor!

Și dacă aveți informații că instituții ale statului au înșelat cetățenii, duceți-vă la Parchet, nu comentați pe Facebook!

#NuLePasāDeOameni

i#AscundIncompetentaLor

#GuvernareÎmpotrivaOamenilor“ a scris senatorul PSD pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel