FILMUL incendiului de la Balș. Florin Tudosa, internat de 18 zile: O explozie, ca un BLIȚ. Care sunt, de fapt, CONDIȚIILE din spital

Florin Tudosa, un pacient internat în secția COVID de la Spitalul Matei Balș într-un pavilion aflat în apropierea celui în care a izbucnit incendiul de vineri dimineața, a povestit filmul evenimentelor.

"Se poate spune și așa, martor, nu direct, dar am văzut de la geam în momentul acela al dimineții, în jur de 5 dimineața, ceva agitație în curte, cadre medicale care au ieșit și arătau spre o fereastră. O mașină de poliție de la secția din apropiere a venit și imediat a fost o explozie, cu o lumină scurtă, ca un bliț. Apoi, la câteva minute, 3-4 minute, ceva de genul acesta, au început să sosească mașini de pompieri, ambulanțe și s-a desfășurat întregul dispozitiv pe care l-ați văzut și l-ați arătat deja la televizor", a declarat Florin Tudosa, la B1 TV.

În plus, acesta a precizat că pompierii au venit la fața locului la "3-4 minute de la explozie. La scurt timp, când acțiunea era în plină desfășurare, probabil că în momentul în care a avut și personalul de aici informații, au venit în fiecare salon. Ne-au întrebat cum ne simțim. Ne-au reconfortat. Ne-au spus că în pavilionul alăturat a avut loc un incident, că suntem izolați de acel incident și nu trebuie să ne facem griji, și per ansamblu s-au asigurat că suntem în regulă și că nu ne lipsește nimic"

Care au fost condițiile din spital. Bărbatul a rupt tăcerea

Întrebat despre condițiile din spital și dacă a avut parte de căldură în perioada spitalizării, bărbatul a spus că: "Secția în care mă aflu, în Pavilionul 4, este în imediata vecinătate a acestuia incendiat. În această secție unde sunt eu, sunt deja de 18 zile aici, sunt unul dintre cei mai vechi pacienți internați din ce știu, în toate aceste zile, condițiile au fost fără reproș.

Nu s-a pus problema să lipsească apa caldă, căldura, niciuna din utilitățile acestea de bază. În plus, chiar vreau să menționez personalul care își face datoria exemplar, de la infirmiere, asistente, medici, absolut toată lumea depune efort pentru confortul și reconfortarea pacienților. Fără efortul lor, astăzi, eu nu aș mai fi vorbit cu dumneavoastră".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel