Fiica unui ambulanțier, vacanță la mare, după ce s-a infectat cu coronavirus. Ciuhodaru: Bombă biologică! Este incredibil!

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Fiica unui ambulanțier din Vaslui, cu simptome COVID, a mers la mare fără să mai aștepte rezultatul testului care, ulterior, a ieșit pozitiv. Fata s-a testat la îndemnul tatălui său, cel care a și lăsat-o să plece în vacanță.

"Am un mare semn de întrebare: i s-a spus de către DSP, după ce a fost recoltată, că trebuie să stea acasă? Este extrem de grav! Vorbim despre o bombă biologică lăsată în libertate, care riscă să ne infecteze pe mulţi dintre noi. Când este vorba de solidaritate, într-o situaţie de risc, fiecare parcă este pe cont propriu. Este incredibil că cineva care are toate informaţiile necesare şi ştie ce ar trebui să facă, cu atât mai mult cu cât vine din sistemul de sănătate, poate să adopte o astfel de conduită. Este un malpraxis constituţional!", a spus Tudor Ciuhodaru, la Antena 3.

Totul ar fi pornit de la  petrecerea de majorat, la care au fost invitati aproximativ 40 de tineri, după care  grupul de tineri a plecat pe litoral, la Costinești, deși prezentau semne de raceală. Una dintre adolescentele grupului, fiica unui ambulanțier al Serviciului de Ambulanța al Județului Vaslui, a fost pe 31 iulie în Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, dusă de tatăl său, deoarece prezenta semne de răceală.

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Vaslui, la Costinești, cei aproape 40 de tineri s-au cazat la vile și la pensiuni particulare. În cursul zilei de 3 august, rezultatele testelor COVID-19 au confirmat ca fiica ambulanțierului este infectată cu virusul SARS-CoV-2. În aceeași zi, tatăl adolescentei s-a deplasat pe litoral cu o ambulanță a SAJ Vaslui pentru a-și aduce fiica la spitalul din Bârlad, unitatea suport pentru pacienții COVID-19 din județul Vaslui.

Pe lângă fiica ambulanțierului, o altă tânără prezentă și ea la majorat și pe litoral a primit confirmarea că este infectată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel