Fiica lui Ion Dichiseanu a făcut ANUNȚUL. Curg mesajele pentru marele actor. Carmen Tănase și Bebe Cotimanis, REACȚIE: Dichi drag!

Fiica lui Ion Dichiseanu a făcut anuțul despre starea marelui actor. 

"Vă multumim din suflet pentru toate rugaciunile, gandurile si urarile de bine indreptate catre tata. As vrea sa ii rog civilizat pe cei care publica informatii care nu au legatura cu starea reala de sanatate a tatalui meu sa se opreasca pana nu obtin informatiile corecte. Din punct de vedere legal, nu e in regula.

Sunt informatii eronate si in mod cert nu sunt obtinute de la familie sau cei care se ocupa de el. Noi tinem legatura cu medicii si chiar si cu iubitul meu tata. I-am transmis toate mesajele voastre. Sa dea Dumnezeu sa aiba putere si sa vina cu bine acasa cat de curand!", a scris Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor, pe pagina de Facebook. 

Curg mesajele pentru Ion Dichiseanu. Carmen Tănase și Bebe Cotimanis, mesaj

"Multa sanatate eroul nostru si doamne ajuta sa treci cu bine peste aceste momente grele!", "Sănătate multă!!! Doamne ajută să se întoarcă cu bine, sănatos acasă", "Multa sanatate eroul nostru si doamne ajuta sa treci cu bine peste aceste momente grele!", sunt doar câteva dintre mesajele fanilor. 

"Mă rog pentru sănătatea ta, prietene drag! Nu sunt singur! Adela, Matei, Iulia, Ada și trupa teatrului Davila fac același lucru: SĂNĂTATE, DICHI DRAG!", a scris și Bebe Cotimanis. 

"Sanatate multa! Toate gindurile bune catre Maestru!", fost mesajul lui Carmen Tănase.

Știrea inițială

Actorul Ion Dichiseanu a fost dus la spitalul Floreasca, din Capitală, în stare gravă, în dimineața de 19 decembrie. Acesta avea saturația de oxigen foarte mică. În momentul în care a fost preluat de ambulanță, aceasta ar fi fost de 70, iar medicii i-au administrat oxigen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel