Femeile și bărbații, în zile diferite la cumpărături. Regula va fi impusă în Panama pentru stoparea răspândirii COVID-19

Panama adoptă restricţii de deplasare mai neobișnuite. Femeile și bărbații trebuie să meargă la cumpărături în zile diferite.

Panama va reimpune săptămâna viitoare restricţii de deplasare la nivel naţional pentru stoparea răspândirii COVID-19, transmite Agerpres. Bărbaţilor şi femeile vor trebui să meargă la cumpărăturile de sărbători în zile diferite, a anunţat ministrul Sănătăţii, Luis Sucre, relatează Reuters. Restricţiile sunt similare cu cele impuse de ţara din America Centrală în zonele ţării cele mai afectate de pandemie în luna iunie.

"Începând de luni, 21 decembrie, cu scopul de a reduce deplasările, cumpărăturile vor fi făcute în funcţie de gen.", a declarat Luis Sucre, într-un mesaj televizat.

Totodată, acesta a menționat că de Crăciun şi Anul Nou va fi instituită carantină totală pentru ambele sexe. Panama joi 3.348 de cazuri noi de coronavirus şi 42 de decese, un record zilnic de cazuri atât în ceea ce priveşte contaminările cât şi decesele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel